- Steg 1:
- Grill maisen, enten på grillen eller du kan grille dem i ovnen på 200 celsius. Her lar du skallet dens være på, rull dem over etter 10 minutter og ta dem ut når skallet er brunt.
- Nå skjærer du av maisen og heller over i en bolle. På kolben kan du bruke en kniv og prøve å skvise ut maismelk. Du kan bruke bladet på kniven og trykke ned
- Kok opp kraften i egen kasserolle.
- Steg 2:
- Mens maisen er i ovnen, kutt jalapeno, løk, selleri og paprika i små terninger. Ha smør i en kasserolle og stek til de er myke. Nå tilsetter du mais, krydder og evt maismelk. Bland godt.
- Steg 3:
- Tilsett fløte og la gryta småputre i fem minutter før du heller kraft over. avslutt med stavmikser eller blender og smak til med salt og pepper
- Ønsker du suppa mer spicy er chipotle din venn. Ønsker du mer røykpreg og tekstur i suppa, kan du ha i baconterninger.