Makrellruller
Foto: denizunlusu

Makrellruller

Denne retten er en motvekt til feit julemat, men smaker godt også i den lyse årstiden.

Fremgangsmåte

Bland smør, persille, salt, pepper og olje i en skål. Rør godt sammen.
Legg et tykt lag av denne blandingen på filetene, rull dem sammen og fest med en trepinne. 
 
Smør en ildfast form med smør eller olje. Legg makrellrullene tett i tett. Skjær en rødløk i skiver og stikk dem inn mellom makrellfiletene.
 
Tips:
For ekstra smak kan du ha litt tapenade over.
 
Stek i 20 minutter ved ca. 200 grader i ovnen.
 
Server med enten kokt ris eller poteter og kokte grønnsaker (som dampet blomkål og purre). Saus er overflødig fordi det blir masse kraft fra fisken.

Sendt inn av Øivind Storvik

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen