Marinert entrecote med bønne- og fennikelsalat og tomatdressing
Foto: Aperitif.no

Marinert entrecote med bønne- og fennikelsalat og tomatdressing

Stek en smakfull entrecôte i dag. I denne oppskriften bruker vi kjøtt som er ferdig marinert - rett fra butikken.

Fremgangsmåte

  1. Mariner entrecote selv med disse gode marinadene
  2. Ta entrecotene opp av marinaden.
  3. Eller bruk den naturell. Da kan du gni den inn med salt og pepper før steking.
  4. Grill eller stek entrecoten i ca 3 min på hver side.
  5. Tomatdressing: Hakk tomatene i små terninger og ha de i en bolle sammen med basilikum, sitronskall, sitronsaft og olivenolje. Smak til med salt og pepper.
  6. Bønne og fennikelsalat: Varm oljen i en panne, del bønnene i to og fres dem sammen med fennikelbitene. Drypp over lime og smak til med salt og pepper.

Tips:
Du kan også legge grønnsakene på grillen: Pakk dem inn i litt folie og bruk smør i stedet for olje. Steketiden er ca 15 min.

Server entrecoten med den varme bønnesalaten, tomatdressingen og poteter etter eget ønske.

Her finner du mange oppskrifter med entrecôte, også hvis du skal grille den.

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Aperitif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Norgesrekord i kokebokssalg

Eyvind Hellstrøms Grunnboka har snart solgt 200.000 eksemplarer på knappe tre måneder.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her