- Smør kyllinglårene inn med hot sauce. Stek dem i ovnen ved 175 °C i ca. 40 minutter. Smakt til med litt salt. Smør på mer hot sauce for et skinnende ytre.
- Tips:
 En raskere løsning er å bruke ferdiggrillede kyllinglår. De varmes i ovnen i 10-12 minutter og smøres inn til slutt.
-  Salsa:
 Bland paprika, løk, tomater og krydder godt i en bolle. Smak til med salt, limesaft og chilipepper. Ønsker du sterkere salsa ha i mer chilipepper.
- Guacamole:
 Mos avokadoene med en gaffel og bland med sitron-/limesaft, chilipepper, løk, tomater og hakket, frisk koriander.
- Smak til med litt salt og nykvernet pepper.
Server kyllinglår med salsa, guacamole, rømme, mais, salat, tortillachips og tortillas.
Her er våre beste tex-mex-oppskrifter
Slik er ekte meksikansk mat
 
                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                