Myke vårruller med kylling
Foto: Matprat

Myke vårruller med kylling

Ferske vårruller med kylling og grønnsaker er deilig. Denne asiatiske retten passer godt som tapas eller som en forrett.

Fremgangsmåte

Bland sammen alle ingrediensene til dippsausen og sett kaldt.

Kutt grønnsaker og kok glassnudler etter anvisning på pakken.

Skjær kyllingfilet i strimler. Brun strimlene i flere omganger på høy varme i en stekepanne med olje, 2-3 minutter.

Ha et rispapir om gangen i et fat med lunkent vann i ca. 15 sekunder, til det blir mykt. Legg rispapiret over på en fuktet fjøl.

Legg på stekte kyllingstrimler, glassnudler og grønnsaker. Brett rispapiret over fyllet, brett inn kantene og rull sammen.

Server vårrullene sammen med dippen.

Prøv en av disse 13 thaiinspirerte oppskriftene

Lekre oppskrifter for et bugnende koldtbord

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 7 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen