- Skill eggeplommer og hvite. Sett til side plommene og visp eggehvitene stive.
Smelt smøret i en kasserolle tilsett mel. La det putre lett et lite minutt. - Tilsett melken litt om gangen mens du visper og får en glatt saus. Tilsett salt og pepper og litt revet muskat.
- Ta sausen av varmen g tilsett halvparten av parmesanen. Når sausen er såpaas avkjølt at du kan holde rundt kasserollen uten at det er for varmt, kan du vispe inn eggeplommene. Vend eggehvitene inn i melk- og ostemassen.
- Smelt smør i en stekepanne stor nok til å romme all massen. Hell massen over i pannen og strø parmesan over.
- La omeletten stå i ovnen på 200 gr i 10-12 minutter.
Her finner du mange oppskrifter komponert av Hellstøm
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig