Omelett med blomkål og cottage cheese
Foto: Peredniankina

Omelett med blomkål og cottage cheese

Med denne oppskriften på en ekstra mettende omelett med blomkål og cottage cheese trenger du faktisk ikke så mye mer enn brød ved siden av.

Fremgangsmåte

Skyll og del blomkålen opp i små buketter. Varm smør i en panne. Stek blomkålen i noen minutter ved middels varme. Pisk sammen egg og cottage cheese. Smak til med salt og pepper. Ha oppi vårløk i små biter. Hell over blomkålen og la stå til omeletten har satt seg. Den skal være fuktig på overflaten. Ha over dill og server med godt brød. 

Tips:
Omeletten kan også serveres sammen med røykelaks eller spekemat. 

Tips2:
Den egner seg veldig godt til et koldtbord, men da kan du steke den i en godt smurt langpanne ved 180 grader i 15 minutter. Eventuelt i porsjonsformer.

Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av

Leter du etter andre oppskrifter på omeletter finner du 50 stykker her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 8 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen