Orientalsk rekerett
Foto: margouillatphotos

Orientalsk rekerett

En kremet krydret saus passer veldig godt til ulike typer fisk eller skalldyr, eller kjøtt som kylling eller svin. Her har du en oppskrift med reker som du kan servere etter 30 minutter.

Fremgangsmåte

Grønnsakene skjæres i små biter og surres i smør til de er litt myke. Ha i alt krydderet og rør godt.
 
Ha i resten UNNTATT rekene. La putre litt - ikke for mye, men til kremaktig konsistens.
 
Tips: 
For jevnest mulig saus kan du enten presse den gjennom et dørslag, eller bruke en stavmikser. 
 
Ha i rekene 5 min før servering, ellers blir de fort seige. 
 
Dryss over finhakket persille. Server med kokt ris.
 
Tips:
Varier gjerne med kylling eller svinekjøtt i stedet for reker. 
 
 
 

Sendt inn av Nina Nesset

5
5/5 etter 16 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen