Spinat- og ostefylt kyllingbryst med grillede grønnsaker
Foto: Lukawo

Spinat- og ostefylt kyllingbryst med grillede grønnsaker

Saftige grønnsaker og ost på innsiden av kyllingfileten gjør at du ikke trenger saus til denne retten.

Fremgangsmåte

  1. Varm litt olje i en stekepanne.
  2. Ha i spinat (skylt og tørket) og vend den rundt i pannen slik at den faller sammen.
  3. Smak til med salt og pepper.
  4. Del kyllingfiletene nesten gjennom - på langs med bordplaten - slik at de kan brettes ut.
  5. Smør ost på filetene og legg spinaten oppå.
  6. Rull sammen og brukt evt tannstikker (uten smak) for å holde dem sammen.
  7. Varm smør i den samme stekepannen.
  8. Stek filetene på middels varme på hver side slik at de får en pen brun overflate.
  9. La filetene ettersteke på svak varme til de er gjennomstekte.
  10. Pensle grønnsakene med litt olje og grill dem i en grillpanne eller på grill i noen minutter på hver side. 
  11. Krydre grønnsakene med salt og pepper.
  12. Server kyllingfiletene med grønnsakene, oliven, friske urter og gjerne godt brød til

Våre beste oppskrifter med kylling finner du her

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Aperitif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her