- Varm litt olje i en stekepanne.
 - Ha i spinat (skylt og tørket) og vend den rundt i pannen slik at den faller sammen.
 - Smak til med salt og pepper.
 - Del kyllingfiletene nesten gjennom - på langs med bordplaten - slik at de kan brettes ut.
 - Smør ost på filetene og legg spinaten oppå.
 - Rull sammen og brukt evt tannstikker (uten smak) for å holde dem sammen.
 - Varm smør i den samme stekepannen.
 - Stek filetene på middels varme på hver side slik at de får en pen brun overflate.
 - La filetene ettersteke på svak varme til de er gjennomstekte.
 - Pensle grønnsakene med litt olje og grill dem i en grillpanne eller på grill i noen minutter på hver side.
 - Krydre grønnsakene med salt og pepper.
 - Server kyllingfiletene med grønnsakene, oliven, friske urter og gjerne godt brød til
 
Våre beste oppskrifter med kylling finner du her