Rolet Côtes du Jura La dent de Charnet Chardonnay 2018

I denne retten er det tre råvarer som gjør jobben, nypoteter, mild løk og en lekker rødkittost. Topp som kveldskos eller vegetarmiddag.
Vask og kok potetene møre.
Legg dem i en ildfast form og mos dem med en gaffel. Dryss over chiliflak samt litt salt og pepper.
Del osten i tynne skiver og fordel over potetene. Sett i ovnen ved 185 grader og gjerne med grillelementet på. La stå i 15-20 minutter til overflaten er gyllen.
Løksalat:
Skjær løken i tynne skiver - gjerne på mandolin. Ha i en bolle med iskaldt vann for maks sprøhet. I mellomtiden finhakkes persille og blandes med olje, sitron og sennep og smakes til med salt og pepper. Hell av vannet på løkene og la dryppe godt av. Bland med dressingen og fordel over ost og poteter som kommer rett fra ovnen.
Server med godt brød og gjerne god spekeskinke om kjøttsuget er stort.
Se alt det gode du kan bruke poteter til
Her finner du veldig mange oppskrifter på vegetarretter
Og her har du 25 lettlagete vegetaroppskrifter som bør prøves ut
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif