Ovnstekte svinekoteletter

Ovnstekte svinekoteletter

Alle liker koteletter. Med fennikel som følge får du en skikkelig hverdagsmiddag. Den steker du i ovnen.

Fremgangsmåte

Gni kjøttet med en overskåret hvitløkfedd, skjær over resten av hvitløkfeddene på langs og stikk dem inn ved benet på kotelettene. Snitt i kotelettene, ikke for dypt, på begge sider.

Hakk fennikel og hvitløk og bland dette med knust enerbær, salt og pepper. Dekk kotelettene på begge sider med denne blandingen. Legg dem i en bolle og hell oljen over. La dem marinere i 3-4 timer. Vend på dem av og til.

Smør en ildfast form, legg kotelettene oppi og stek dem møre på middels varme, 160 C, i stekeovnen i ca 20 minutter.

Server gjerne med loff til.

Flere oppskrifter på koteletter finner du her

Se alle de utvalgte deilige oppskriftene med fennikel

Fennikel kan også brukes i desserter - bare se denne oppskriften

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

4
4/5 etter 21 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen