Pariserpizza
Foto: Morten Brun

Pariserpizza

Raskere enn dette klarer du neppe å lage en pizza. En bagett, litt kjøttsaus og litt ost. Sett den i ovnen. Om 15 minutter kan du spise

Fremgangsmåte

Kjøttsaus Pizzaiola:
Brun kjøttdeigen i oljen på sterk varme i to omganger. Ha all kjøttdeigen tilbake i stekepanna. Tilsett løk, hvitløk, tomater, tomatpuré, salt, pepper og vann. La sausen småkoke i ca. 10 minutter til den begynner å tykne. Dryss over basilikum.
 
Superrask kjøttsaus:
Rens og hakk paprikaen. Bruk svært god varme på stekepanna, og ha i olje. Brun først halvparten av kjøttdeigen, legg den til side og stek resten. Senk varmen, og ha all kjøttdeigen, paprikaen og tomatsausen i stekepanna. La kjøttsausen småkoke i ca. 5 minutter.
 

Del baguetten i to på langs og smør fyllet utover. Legg på tynne skiver tomat og dryss på osten.

Stekes på 225°C i 10-15 minutter.

Her finner du oppskrift på pizzadeig

Verdens enkleste og deiligste pizzasaus finner du her

Flere nydelige pizzaer finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen