- Marinade: Bland sammen løk og pasjonsfruktkjøtt med resten av ingrediensene til marinaden.
- Hell marinaden over kyllingfiletene og la dem marinere minst 2 timer.
- Bruk gjerne en dobbel plastpose når du skal marinere kyllingen, det er praktisk og lettvint.
- Tørk av kyllingfiletene (evt.del filetene i to) og krydre med salt og pepper.
- Grill filetene på moderat varme ca. 5 minutter på hver side og la dem hvile like lenge.
- Pasjonsfruktsaus:
- Skrap ut pasjonsfruktkjøttet til sausen og sil fra steinene.
- Bland med resten av ingrediensene.
- Kok opp og la småkoke til sausen tykner i ca 5 minutter.
- Smak til med salt og kvernet pepper.
- Skjær kyllingfiletene i skiver og server med sausen.
- Pynt med småsalat eller mikrogrønt.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling