Pastasalat med urter
Foto: antoniotruzzi

Pastasalat med urter

Pasta blir du aldri lei av. Den smaker like godt kald som varm. Til denne salaten kan du selvsagt bruke pastarester fra dagen før

Fremgangsmåte

Lag dressingen først. Ha alle ingrediensene til dressingen i en matmølle eller hurtigmikser og kjør til alt er godt blandet.

Kok pastaen i rikelig med fosskokende vann i 8-10 minutter, eller til den er mør, men tyggefast. La den renne godt av.

Ha pastaen og resten av ingrediensene opp i en stor bole og bland alt forsiktig sammen. Hell dressingen over og vend salaten litt mer for å få blandet alt. Hell salaten i en serveringsbolle.

Her er alt du trenger å vite om pasta

Lyst på en annen pastasalt så finner du de her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen