Pizza bianca med bacon, potet, urter og SnĂžfrisk
Foto: PeteerS

Pizza bianca med bacon, potet, urter og SnĂžfrisk

Pizza bianca er for deg som ikke liker tomatsaus pÄ pizzaen. Eller deg som bare vil ha en liten forandring.

FremgangsmÄte

Slik lager du pizzabunn

Kjevle ut pizzabunnen(e) om du lager dem selv.

Sett ovnen pÄ 220 grader. Har du pizzafunksjon og pizzastein bruk dem.

Bland SnÞfrisk, seterrÞmme og revet cheddar. SmÞr dette pÄ pizzabunnen.

SkjÊr poteter i skiver og legg oppÄ pizzabunnen sammen med friskhakkede urter.

Kok opp vann og ha i aspargesbĂžnner i 1 minutt. AvkjĂžl i iskaldt vann. La dryppe av og skjĂŠr i tynne skiver. Gjenta med gresslĂžken. Fordel over potetene.

Del bacon i biter a 5 cm og fordel pÄ toppen.

Stek i 7-8 minutter til baconet og pizzabunnen er sprĂžstekt.

Dryss over feldsalat eller ruccola ved servering.

Her finner du over 80 pizzaoppskrifter 

PrĂžv denne oppskriften pĂ„ pizzasaus 

Slik lager du pizzadeigen selv

Bli abonnent pĂ„ aperitif +  og oppnĂ„ store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved Ă„ legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

FĂ„ dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nÄ
Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Opplev storsatsingen pÄ Nasjonalbiblioteket med Credo og Heidi Bjerkan, mÞt verdens mest toneangivende kokk gjennom de siste tiÄrene, Ferran Adria og verdens mest bÊrekraftige restaurant Aponiente, blant annet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nÄ - 2

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjÞpes pÄ flyplassen
+
Tester

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjÞpes pÄ flyplassen

Stopper du opp i taxfreebutikken pÄ neste utenlandsreise, er det en hÄndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nÄ - 3

Her fÄr du et nytt syn (og smak) pÄ chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her fÄr du et nytt syn (og smak) pÄ chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, Ăžkologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende mĂžte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nÄ - 4

Old-school rĂždvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rĂždvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne Ăžkologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske hĂžyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nÄ - 5

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nÄ - 6

Lilleputtlandet Moldova hevder seg i skyggen av Ukrainakrigen
+

Lilleputtlandet Moldova hevder seg i skyggen av Ukrainakrigen

VingÄrden Milestii Mici i Moldova huser verdens stÞrste vinkjeller med rundt to millioner flasker som Moldova har sÞkt om Unesco-beskyttelse for. Men hvorfor er det sÄ mange flasker til overs fra 1986-Ärgangen?

Les hele saken
FÄ ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver sÞndag fÄr du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene vÄre her