Kjevle ut pizzabunnen(e) om du lager dem selv.
Sett ovnen pÄ 220 grader. Har du pizzafunksjon og pizzastein bruk dem.
Bland SnÞfrisk, seterrÞmme og revet cheddar. SmÞr dette pÄ pizzabunnen.
SkjÊr poteter i skiver og legg oppÄ pizzabunnen sammen med friskhakkede urter.
Kok opp vann og ha i aspargesbĂžnner i 1 minutt. AvkjĂžl i iskaldt vann. La dryppe av og skjĂŠr i tynne skiver. Gjenta med gresslĂžken. Fordel over potetene.
Del bacon i biter a 5 cm og fordel pÄ toppen.
Stek i 7-8 minutter til baconet og pizzabunnen er sprĂžstekt.
Dryss over feldsalat eller ruccola ved servering.
Her finner du over 80 pizzaoppskrifter
PrÞv denne oppskriften pÄ pizzasaus
Slik lager du pizzadeigen selv
Bli abonnent pÄ aperitif + og oppnÄ store fordeler samtidig