Pølsepai
Foto: Matprat

Pølsepai

Pai er ikke være vanskelig å lage. Bruk noen pølser du har til overs, og legg til purre og gressløk. Så har du middag eller lunsj.

Fremgangsmåte

Lag paideigen - bland smør og mel i en bolle, rør inn egg og vann. Fordel deigen i en paiform og la den forsteke i 10 min på 225 C. Legg pølser, tomater og brokkoli i formen. Visp sammen egg, melk og krydder og hell blandingen over.

Stek i ovnen på 225 C i ca 20 minutter.

Flere paioppskrifter finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

4
4/5 etter 21 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen