Skjær skråsnitt i pølsene med skinn. Da unngår du at de sprekker.
Pølsene grilles til de er pent gylne rundt det hele, ca 2-3 minutter.
Pølser trenger generelt kort grilltid og er ferdige på et blunk.
NB Grillpølser er uten skinn og behøver ikke å snittes.
Tips:
Hvis du har bacon rundt pølsen bør du steke denne på indirekte varme over lengre tid slik at baconet blir sprøtt uten å bli brent.
Server med hjemmelagde lomper eller brød, hakket løk, salsa, revet ost, rekesalat eller de tilbehørene du liker best selv.
Mange ppskrifter med pølser finner du her
Alt du trenger å vite om pølser
Gode råd og tips om grilling finner du her
Her finner du veldig mange deilige grillretter
Se våre oppskrifter på saus til grillmaten
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig