Pølser på grillen
Foto: Astrid Hals

Pølser på grillen

Pølser på grillen er kjapt å lage. Med godt tilbehør vil store som små kose seg.

Fremgangsmåte

Skjær skråsnitt i pølsene med skinn. Da unngår du at de sprekker.

Pølsene grilles til de er pent gylne rundt det hele, ca 2-3 minutter.

Pølser trenger generelt kort grilltid og er ferdige på et blunk! Grillpølser er uten skinn og behøver ikke å snittes.

Hvis du har bacon rundt pølsen bør du steke denne på indirekte varme over lengre tid slik at baconet blir sprøtt uten å bli brent.

Server med hjemmelagde lomper eller brød, hakket løk, salsa, revet ost, potetsalat eller de tilbehørene du liker best selv.

Tilbehør og sauser til grillmat

Oppskrifter med pølse

Alt du trenger å vite om pølser

 

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 
- det er selvfølgelig gratis.

 

 

 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

4
4/5 etter 100 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen