- Kok opp buljong og legg i kyllingfileter.
- La dem trekke i buljongen rett under kokepunktet i ca. 10 minutter.
- Ta filetene ut av buljongen og la dem ligge tildekket mens du koker grønnsakene.
- Skjær grønnsakene i ca. 2 cm store terninger.
- Legg dem i buljongen og la dem koke til de er møre, ca. 10 minutter.
- Løft grønnsakene ut av buljongen legg dem på et varmt fat
- Rør ut maisenna i litt vann og tilsett i buljongen under visping.
- Kok opp og tilsett raust med hakkede urter.
- Skjær kyllingfileten i pene skiver og legg dem på rotfruktene. Hell sausen over til slutt.
Tips: Både hakket basilikum og persille smaker godt til denne retten. For ekstra trøkk kan du tilsette litt chilipulver eller røykt paprikapulver.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig som rabatter på alle våre kurs