BFM 225 Saison

Lag en deilig potetsalat med tilbehøret i denne oppskriften. Den passer til for eksempel spekemat eller som en egen rett. Her har du oppskriften.
Sett ovnen på 225°C.
Vask potetene godt og del dem i båter. Bland dem med olje.
Fordel potetbåtene ut over en stekeplate med bakepapir. Strø på salt, og stek potetbåtene midt i ovnen i ca. 25 minutter til de har fin farge og er gjennomstekte.
Skyll kikertene godt i rennende kaldt vann og la dem renne godt av.
Vask, skrell og skjær vårløk og rødløk i tynne ringer.
Legg de bakte potetbåtene på et serveringsfat og bland med kikerter, tomater i båter og smuldret fetaost. Topp salaten med løk og ruccul
Pisk sammen eddik, olje og sennep til dressingen. Tilsett salt, pepper og finhakket hvitløk.
Hell dressingen over salaten eller server dressingen ved siden av.
Deilig potetsalat som tilbehør til f.eks. spekemat eller som en egen rett alene.
Her finner du mange flere deilige saalater
Lei av å lage den samme salaten? Her er 15 gode oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Frukt.no