Potetsuppe
Foto: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen

Potetsuppe

Denne deilig og fargerik suppen med grønnsaker og hvitløk vil garantert bli tatt i mot som middag på en kald dag.

Fremgangsmåte

Surr hakket løk og hvitløk i olje til løken blir blank og gjennomsiktig. Tilsett vann og kok opp. Løs opp buljongterningene.

Skjær potetene i skiver, purre i ringer og paprika i strimler og tilsett i suppen. Jevn med mel som er blandet ut med litt av kraften.

La suppen småkoke til grønnsakene er møre.

Tilsett melk mot slutten av koketiden og smak til med salt og pepper.

Server suppen med godt brød til.

Her finner du svært så mange oppskrifter på andre typer suppe

Se alt det gode du kan lage med løk i

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker

5
5/5 etter 4 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen