Provencalske tomater

Provencalske tomater

Fyller du tomater med hvitløk, provencekrydder og annet godt, passer de perfekt som tilbehør til lammeretter eller på tapasbordet.

Fremgangsmåte

Skjær toppen av tomatene og ta ut innmaten.

Rør sammen salt, pepper, hvitløk, kavring, sennep, olje og persille og fyll tomatene. Om ønskelig kan tomatene toppes med litt revet hvit ost.

Stekes i ovnen sammen med lammerygg evt. annet kjøtt til de er sunket litt sammen og blitt brune på toppen, ca 10 minutter på 225 grader.

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for kjøtt

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen