- Brun strimlet svinekjøtt og pølser raskt i en gryte.
- Tilsett suppeposen, vann, ris og grønnsaker, kok opp og skyv tilside.
- La gryten trekke på svak varme i ca 5 minutter. Server gjerne med en båt frisk sitron ved siden av.
Prøv en av våre andre internasjonale oppskrifter
Tips1:
Vil du ikke bruke posesuppe, kan du erstatte den med 1 boks hakket tomat, 1 ts chili, 1/2 ts spisskummin, salt og pepper samt litt finhakket koriander.
Tips2:
De fryste grønnsakene kan selvsagt byttes ut med lik mengde friske grønnsaker.
Her finner du mange deilige gryteretter
Vil du lage en gryterett med okse- eller kalvekjøtt ser du her
Eller vil du bruke lammekjøtt i gryta?
Kanskje en fiskegryte frister deg mer?
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig som rabatter på alle våre kurs