Reinbiff med cidersaus
Foto: Kim Holthe

Reinbiff med cidersaus

Fremgangsmåte

Stek biffene på sterk varme i ca. 1 minutt på hver side, og la dem ettersteke på svak varme i ca. 1-2 minutter på hver side.

Dryss over salt og pepper og la biffene hvile ca. 5 minutter før servering.

Server biffene med grønnsaksmiks, bakte poteter og cidersaus.

Cidersaus:
Finhakk løk og purre og fres det i en tørr panne et par minutter. Hell på cider og la det koke godt inn. Spe med kraft og la sausen koke inn til ca. halvparten. Jevn sausen med maisennamel utrørt i litt vann. Smak til med ingefær, sitronsaft og ørlite sukker.

Grønnsaksmiks:
Til 8 porsjoner:
Del grønnsakene i strimler eller store biter. Surr dem raskt i en varm panne i et par minutter. Dryss med salt og pepper.

Sendt inn av Matprat.no

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen