- Gni inn ribben godt med salt og pepper og la den stå kaldt over natten eller helst i to dager.
 - Legg ribben i en ildfast form og gni den inn med grovkuttet rosmarin. Kutt hvitløken i to og grovkutt sjalottløk og gulrot, og legg den i formen.
 - Hell over 8 dl melk og bak i ovnen på 160 grader i 1½ time før du etterfyller med 2 dl melk og lar den steke i ytterligere 1½ time.
 - Dersom svoren ikke er helt sprø etter tre timer kan du høyne varmen litt eller bruke grillelementet på ovnen.
 - Når ribben er ferdigstekt skal den tas ut og hvile i minst 20 minutter, gjerne lenger, før den skjæres opp.
 - Sil av kraften fra ribben og bruk til sausen. Skum gjerne av ribbefettet og bruk til å steke medisterkaker og pølser i.
 - Tilbehøret:
 - Skjær epler i biter, purre i skiver, appelsin i fileter, løk og hvitløk i båter.
 - Stek alt dette sammen i litt godt smør til gyllent og tilsett rødvinseddik og portvin. Kok godt inn.
 - Saus:
 - Lag saus av kraften du får etter du har stekt ribben i melk.
 - Smelt smøret i en panne, ha i finhakket løk og stek til løken er gylden. Tilsett kraften fra ribben, og la dette koke i 5 minutter.
 - Tilsett melk og fløte og la alt koke videre i 5 min. Smak til med salt og pepper.
 
Servér med rødkål og poteter.
Her finner du de beste ribbeoppskriftene med tilbehør