Rødbetmarinerte egg
Foto: Kim Holthe

Rødbetmarinerte egg

Rødbetmarinerte egg kan du servere som snacks eller appetittvekker. Ogso delt i to på en seng av salat sammen med hjemmelaget aïoli.

Fremgangsmåte

Kok opp ingrediensene til marinaden og la den småkoke i ca. 5 minutter.

Skrell eggene og legg dem i et rent, varmt glass.

Hell den varme laken over eggene. Dekk glasset med et rent klede og avkjøl før du skrur på lokket.

Oppbevar mørkt og kaldt til servering. Eggene kan spises etter et døgn, og er holdbare i minst en måned.

Slik lager du aioli

Flere oppskrifter på syltede grønnsaker

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne


Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

4
4/5 etter 22 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen