Salviemarinert torsk på sautert rød sennepsalat med linsesjy

Salviemarinert torsk på sautert rød sennepsalat med linsesjy

Fremgangsmåte

Kjør salt og salvie i en blender til saltet blir irrgrønt. Pakk fisken inn i det grønne saltet og la den spekes i ca 45 min. Ta den så ut av saltet og skyll godt. Mariner fisken i limesaften i 45 min. Brun av fisken kjapt i en varm panne og avkjøl. Kuttes i 5 millimeter tykke skiver.

Linsene kokes med finhakkede grønsaker og laurbærblad til de er møre. Kjør de så i en blender og press deretter gjennom en sikt. Sausen lunes lett. Sauter sennepsalaten i en stekepanne med litt hakket sjalottløk og reven galangal.

Sendt inn av Apéritif

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen