Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Legg scampi på grillen etter at du har tredd de på spyd sammen med urter og eventuelt den smakfulle pølsen. Du kan også bruke paprikapulver.
Her finner du veldig mange deilige retter med reker
Og her med scampi
Grillretter med sjømat du får vann i munnen av finner du her
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Apéritif
Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.
Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.
Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.
Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.
Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.
Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.
Få nyeste oppskrifter og nyheter rett i din innboks.
Legg oppskrifter i din egen kokebok og legg til dine egne notater og ingredienser.
Vi vet hva som er best til lammelår, spaghetti og grillet laks.
Se våre nyeste øl-, vin- og brennevinstester.