Sitronsorbet
Foto: JUAN MONINO www.juanmonino.com

Sitronsorbet

Sitronsorbet er noe av det friskeste du kan servere til dessert om sommeren. Den egner seg veldig godt sammen med friske bær, kremdesserter og sjokoladekake.

Fremgangsmåte

 Kok opp vann og sukker til sukkeret er oppløst. Bland med sitronsaften og kok opp en gang til. Avkjøl. Pisk en eggehvite halvstiv og vend den inn i blandingen. Kjør den i en iskremmaskin.

Tips:
Lager du sorbeten i fryser uten iskremmaskin, må den kjøres opp med stavmikser noen ganger under innfrysingen. Ta den ut av fryseren minst 10 minutter før bruk og kjør den med stavmikser eller foodprocessor før servering.bær.

Her finner du flere oppskrifter på deilige sorbeter

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 14 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen