Skjellene skrubbes godt og kokes i vann eller hvitvin med løk hvitløk.
Riv salaten og rens rekene. Bruk en passende skål, legg salaten i bunn og fordel reker og skjell over. Anrett lakserogn og paprikastrimler.
Server med toast eller annet brød.
Skjellene skrubbes godt og kokes i vann eller hvitvin med løk hvitløk.
Riv salaten og rens rekene. Bruk en passende skål, legg salaten i bunn og fordel reker og skjell over. Anrett lakserogn og paprikastrimler.
Server med toast eller annet brød.
Sendt inn av Eksportutvalget for fisk
Legg ferske kamskjell på grillen og server med den deilige puréen vi anbefaler.
Her får scampien seg en plass i høyden, og kan skue ned på en basilikumsjø. Over seg får den deilig appelsinsaus. Alt hviler på en toast.
En herlig match mellom to av havets delikatesser. De får følge i panna av skinke og andre godsaker.
Denne lettvinte og sommerlige retten passer like godt på kakebordet som til dessert.
Les hele sakenDet er fordi rosevinen er omtrent som en hvitvin, og hvitvinene er sublime uttrykk av drue og jordsmonn.
Les hele sakenPølser blir nesten ikke bedre når de serveres med hjemmelaget potemos.
Les hele sakenMørkt øl som bayer er en veldig god ingrediens til blåskjell - og selvsagt godt å drikke til.
Les hele sakenSkal du ut å reise med fly til utlandet i sommer, er det verd å merke seg disse vinene og siderne i taxfreebutikken.
Les hele saken