Skogsopp og vaktelegg på bruschetta
Foto: Inkognito

Skogsopp og vaktelegg på bruschetta

Har du akkurat plukket skogsopp eller har den i fryseren kan du lage en fantastisk bruschetta med vaktelegg på. Følg vår enkle oppskrift.

Fremgangsmåte

Bruschetta:
Skjær brødet i tynne skiver. Gni skivene med snittflaten på hvitløkene, vær spesielt nøye med skorpen.

Drypp olivenolje over. Rist eller grill brødet til det er gyllent og ristet på begge sider.

Skogsopp:
Smelt smør i en stekepanne og tilsett sopp, salt og pepper. La det surre til soppen er myk. Rør inn mascarpone.

Vaktelegg:
Stek vakteleggene i litt smør, krydre med salt og pepper.

Servering:
Legg soppblanding på bruschettaene med skje, legg et vaktelegg på toppen og dryss hakket timian over.
 
 
 

Sendt inn av Inkognito

5
5/5 etter 22 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen