Girardin Bourgogne Terroir Noble Chardonnay 2018

Denne kombinasjonen har du kanskje aldri tenkt på. Derfor må du prøve sopp-pai med bacon. Her er oppskriften.
Smuldre smør, hvetemel og sukker sammen til blandingen er kornet. Tilsett vannet og kna deigen lett sammen. La den hvile ca. 20 minutter i kjøleskapet.
Skjær baconskivene i biter og stek dem i en varm panne. Del opp soppen og brun den i pannen sammen med baconet.
Visp egg sammen med crème fraîche, ost og krydder.
Del deigen i fire. Kjevl ut deigemnene og kle formene. Strø bacon og soppblandingen på bunnen. Hell eggeblandingen over.
Stek paiene på 225 grader i 20-30 minutter til eggestanden stivner og har fått gyllen overflate.
Spennede retter med sopp
Åtte sikre matsopper
Tre giftsopper du skal styre unna
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no