- Legg den tørkede soppen i nesten kokende vann og la det stå i 20 minutter. Slå av vannet.
- Del skogsopp og sjampinjong i to eller fire, skyll forsiktig og klapp dem tørre med papirhåndklær.
- Varm woken og ha i oljen. Stek hvitløk og chili under omrøring i 1 minutt før du har i soppen, også den tørkede.
- Stek videre i 3 minutter. Ha i sukkererter og stek i 1 minutt.
- Tilsett soya- og bønnesaus, stek videre i 1-2 minutter og tilsett vårløk og sesamolje. Stek i 1 minutt, eller til grønnsakene er møre.
- Server med nykokt jasminris.
De beste oppskriftene med steinsopp
Her finner du Matportalens beskrivelse av åtte sikre matsopper
Her finner du 25 oppskrifter for en lettere, men definitivt ikke kjedelig meny
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig