Spinatsuppe

Spinatsuppe

Spinatsuppe er veldig godt og tilsvarende sunt. Med grove pannekaker til dessert blir alle fornøyd. Her er den enkle oppskriften som gjør at du kan sette suppa på bordet etter et kvarter.

Fremgangsmåte

Kok opp kraften og hold den varm. Smelt smør i en kjele. Ha oppi hakket løk og og la frese til myk. Tilsett spinat og rør godt.  Rør inn kraften og fløten og kok opp. Ha i en blender og kjør til jevn suppe. Ha tilbake i kjelen, smak til med salt og pepper og kok opp. Før servering har du litt revet muskatnøtt på toppen.

Tips:
Server spinatsuppe før pannekaker eller med kokt egg. 

Supper kan varieres i det uendelige. Se bare her

Sjekk ut alle de gode suppeoppskriftene

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 23 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen