Squashbrød
Foto: Stephanie Frey

Squashbrød

Kake til frokost eller til ettermiddagskaffen. Ja det får du forslag til her. Squashbrød passer utmerket uansett når på døgnet du har lyst på noe godt.

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 175 grader.

Vask og riv squashene grovt. Bland med salt og ha massen oppi et dørslag. La stå i 10 minutter. Klem ut mest mulig væske.

Bland det tørre (bortsett fra sukkeret) godt.

Pisk egg og sukker. Rør inn squashen og til slutt det smeltete smøret.

Ha så i det tørre, litt av gangen, bland godt mellom hver gang.

Brett de grovhakkete nøttene inn til slutt.

 

Fordel deigen i to smurte brødformer. Stek i 50 minutter. Sjekk med en trepinne om brødene er gjennomstekt (den skal være tørr). Stek eventuelt i 10 minutter til. 

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 7 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen