- Skjær sei i store terninger, og gulrot og pastinakk i tynne strimler.
- Lake:
Finhakk chili. Ha alle ingrediensene til laken i en kasserolle, kok opp og la laken trekke på middels varme ca. 10 minutter. - Legg sei, gulrot og pastinakk i kokelaken, gi dem et raskt oppkok, trekk kasserollen av varmen, og avkjøl sei og grønnsaker i laken.
- Avokadomos:
Press saften av lime, og fjern skall og stein fra avokado. - Finmos avokadokjøtt sammen med limesaft og olivenolje til en fyldig mos.
- Smak til med salt og pepper, og rør inn finhakket koriander.
- Soyasirup:
Press saften av lime, finhakk koriander og riv ingefær. - Bland sammen ingrediensene til soyasirupen og la den trekke i 1 time.
- Loff:
Skjær daggammel loff eller lyst brød i stenger. - Du kan enten ristet dem i tørr panne eller sprøsteke dem i smør.
- Servering:
Anrett sei og grønnsaker på avokadomos, med litt soyasirup over og små stykker ristet loff ved siden.
Se alt du kan lage med sei - det er slett ikke bare hverdagsmat
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig