Tradisjonell rakefisk
Foto: Mari Svenningsen

Tradisjonell rakefisk

Det skal ikke mye til før du kan servere deilig rakefisk til deg og gjestene dine.

Fremgangsmåte

Rakefisken renses for skinn og ben, deles i koteletter og anrettespå fat. Pynt med purreringer og båter med hardkokte egg.
 
Som tilbehør serveres kokte poteter, smør, lefse og flatbrød. Eventuelt kan du osgå ha rømme, rødløk og rødbeter til fisken.
 

Flere deilig oppskrifter med rakefisk

Dette drikker du til rakefisk

Slik lager du et skikkelig rakefisklag

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du vært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Wangensten

5
5/5 etter 59 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen