Vannbakkelskrans
Foto: Eva Brænd

Vannbakkelskrans

En spennende krans, med krem og bær. Vannbakkels kan du fylle med mye snadder. Her er det laget en krans som er pyntet til fest.

Fremgangsmåte

Kok opp vann og smør, og ha i alt melet. Rør sammen. Avkjøl røren litt.

Pisk ett egg om gangen og tilsett litt etter litt. Ha i så mange egg at røren holder fasongen.

Ha røren i en sprøytepose, og lag en ring på stekeplate kledd med bakepapir. Stekes ved 200 grader i ca. 25 min.

Pisk eggeplommer og melis til eggedosis. Pisk fløten til en stiv krem, og bland inn osten sammen med eggedosisen.

Del kransen i to horisontalt og fyll den. Dryss melis på toppen. Del opp frukt og bær, og ha dette i midten av kransen.

Og her finner du deilige bløtkaker

Du kan også bake de saftigste boller med disse oppskriftene

Har du heller lyst til å bake en annen kake er det veldig mange oppskrifter her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for meieriprodukter

5
5/5 etter 26 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen