Brød og bakverk

oppskrifter.webp
  • 40 minutter

    En veldig enkel oppskrift på det så mange er så glad i. Det er opp til deg hva du vil ha i dem eller på dem.

  • 15 minutter

    Denne fylte ciabattaen kommer du til å elske. Med alt det gode fyllet blir det en sukesss hvis du også inviterer flere og bare øker ingrediensene med tilsvarende mengde.

  • 1 time 30 minutter

    Lag en skikkelig morsom påskekurv som du kan sette på frokostbordet. Bare følg oppskriften så blir den også deilig.

  • 5 minutter

  • 1 time

    Dette er kringlen du skal bake til påske.

  • placeholder
  • 30 minutter

    Disse havrekjeksene smaker kjempegodt med smør og geitost både til frokost og til kaffekosen. Enkle å lage er de også.

  • 1 time

    Denne retten er det mange synes det er vanskelig å gå løs. Det skyldes nok flamberingen. Det er faktisk mye enkle enn du tror. Bare følg oppskriften.

  • 30 minutter

    Kokospannekaker smaker herlig. Prøv denne enkle oppskriften og du vil ikke angre.

  • 30 minutter

    Blinis er en type små pannekaker eller lapper, men de er ikke søte og serveres alltid med en topping. Som ingrediensene vi tipser deg om i oppskriften.

  • 45 minutter

    Hotcakes er amerikanske pannekaker og blir servert med lønnesirup. Her har du den meget enkle oppskriften.

  • 30 minutter

    Mer luftige pannekaker enn det du får ved å følge vår enkle oppskrift skal du lete lenge etter. Med sideflesk og faktisk litt ingefær, har du noe å glede deg til.

  • 30 minutter

    Sunn tilnærming til pannekaken slår alltid an på lørdagslunsjen

  • 45 minutter

    Disse bollene er det veldig mange som er glad i, særlig i den yngre garde. Enkelt å lage og hjemmelaget smaker alltid best.

  • 1 time

    Det er vel få som kan motstå disse deilige bollene. Følg den enkle oppskriften og du kan servere alle rundt bordet og bli en helt.

  • 1 time 30 minutter

    Disse bollene er deilige, ikke bare til fastelavn. Alle vil sette pris på dem uansett når på året du baker dem.

  • 40 minutter

    Her i landet tenker vi gjerne sukker og syltetøy når noen sier pannekaker. I mange andre land er grove pannekaker med fyll av det vanlige slaget. Da blir de et godt middagdansmåltid.

  • 1 time

    Disse smaker utrolig godt. Flambering er ingen kunst når du følger vår oppskrift.

  • 15 minutter

    Her har vi latt oss inspirere av hvordan italienerne vil ha sin ciabatta. Kjapt å lage og smaker deilig.

  • 30 minutter

    Dette er en perfekt lunsjrett som barna kan både være med å lage samtidig som de kommer til å elske den

Forsiden akkurat nå

Michelin-guiden: Stjernedryss i Bergen

Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Vinsmaking når det passer deg
Matkurs og vinkurs
Privat vinsmaking

Vinsmaking når det passer deg

Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken