Å grille rabarbraen gir en morsom tilleggsvalør til smaken. Må prøves. Perfekt til iskrem.
Å grille rabarbraen gir en morsom tilleggsvalør til smaken. Må prøves. Perfekt til iskrem.
Rester av sukkerbrød eller andre kaker? Gi dem en omgang på grillen, for en enkel, men luksuriøs dessert med bær, hvit sjokolade og herlig hylleblomstkrem.
Noe enklere og bedre enn fruktdessert finnes nesten ikke etter et realt grillmåltid.
En saftig, god og holdbar gulrotkake. Bruk av fullkorn og litt mindre mengder sukker og ostekrem gjør denne gulrotkaken til et litt sunnere alternativ enn den klassiske.
Den irrgrønne fargen fra matcha-te-pulveret gir denne kaken et vårlig preg. Den luftige blandingen av varmvispet (sveistsisk) marengs og hvit sjokoladesmørkrem gjør den mektig god.
I denne oppskriften spares det ikke på noe. Om du ikke vil ha likør i kremen kan du heller servere den ved siden av.
Denne saftige kaken er ikke bare supergod, men også veldig holdbar.
Gulrotkake er en klassiker. Her har vi laget søte, små porsjonskaker. De smaker godt av kokos, kanel og kardemomme.
Denne kaken vil du bake flere ganger. Følg den enkle oppskriften og du kan servere i løpet av en liten time. Kaken er veldig holdbar i kjøleskapet.
Disse muffinsene vil alle elske. Sjokolademuffins slår aldri feil og denne oppskriften rører du i hop på et øyeblikk.
Sitronkaker er helt uimotståelige hvis du lager de på riktig måte. Her får du oppskriften som både gir deg søtt og syrlig med litt sprø motstand fra tertebunnen.
Med deilige hasselnøtter og fyldig zabaglione ved siden av blir denne kaken helt fantastisk. Her er oppskriften.
Denne lekre hasselnøtt- og sjokolademoussen er perfekt følge til friske fruktsauser.
Selv om denne desserten er mer enn søt nok, kan den med fordel serveres med mer søtt i form av iskrem.
Disse havrekjeksene smaker kjempegodt med smør og geitost både til frokost og til kaffekosen. Enkle å lage er de også.