Det er slik du fikk eplekake i gamledager. Oppskriften fortjener å bli bakt i dag også.
Slush smaker fantastisk når det er varmt. Denne ellers også. Og den er veldig enkel å lage, med et litt eksotisk preg.
En deilig dessert som kombinerer syrlig pannecotta med sødmefylt gresskar.
Gresskar egner seg utmerket i kaker. Her er en oppskrift der vi kombinerer kremost, kesam og sjokolade. Passer like godt til halloween som etter.
Skal du feire halloween eller ei skal gresskarene nytes, og denne oppskriften er en god måte å få brukt gresskarinnmaten på, nemlig til en kake alle vil glede seg over.
Den er kaken er kreert av den prisbelønte konditoren, Magnus Johansson fra Stockholm. Derfor består den av flere elementer og mange ingredienser. Men la deg ikke skremme.
Her er en deilig pai med gresskar. Pisket litt krem ved siden av. Følg oppskriften og du blir en helt.
Lag en deilig gresskarpai med masse smak. Bare følg den enkle oppskriften så blir det jubel rundt bordet.
Sett en en ekstra spiss på denne paien med litt brennevin. Det er ingen fare for at du havner på fylla.
Gresskarpai hører med til både Halloween og Thanksgiving, og er en av de mest kjente amerikanske paiene. Men du kan selvfølgelig lage den når som helst når du får tak i gresskar.
Av et stort gresskar får du mye god råvare til både salt og søtt. Gresskarpai er et must i disse dager hvor kjempegresskar fallbys i anledning halloween-feiringen.
Grillet ananas smaker utrolig godt servert sammen med litt bær. Du kan også servere is eller vaniljekesam til.
Iskrem og grillet frukt er alltid en suksess. Denne varianten med romsaus er ikke noe unntak.
Lag enkelt dine egne gode bærpaier på grillen i sommer. Legg litt bær i folie, bland en rask smuldrepai som du smuldrer over, grill og server med kaldrørt vaniljekrem.
Fersken blir utrolig god når den er grillet, og sammen med vaniljeis og sitronmelisse, vil den gjøre susenFersken blir utrolig god når den er grillet, og sammen med vaniljeis og sitronmelisse, vil den gjøre susen.
Eple, mango og fersken passer ypperlig. Server med litt vaniljekesam.