Denne frosne ostekaken er grei å lage uten stekeovn, og bør holde til 8 persjoner.
Denne frosne ostekaken er grei å lage uten stekeovn, og bør holde til 8 persjoner.
Fruktsalat er alltid en vinner som dessert. Legger du til Kesam blir den en enda større vinner.
Her får du oppskriften på en fruktsalat inspirert av det indiske kjøkken og med tilhørende smaker.
Epler og vaniljekrem passer smaksmessig veldig godt sammen. Her i vår fylte eplekake får du begge deler. Kan det bli bedre?
Fyrstekake blir kanskje sett på som gammeldags, men er du glad i mandelkake er dette din nye favoritt. Inviter mor og far eller resten av familien så blir du helt. Her er oppskriften.
Slik har du ikke smakt fyrstekaken før? I sa fall bør du absolutt prøve. Den smaker herlig.
Denne sprø julekjeksen, som nesten smelter i munnen er manges favoritt. Den blir sikkert din også når du prøver oppskriften.
Galette er en fransk bakst som kan anta mange former, alt fra Bretagnes berømte til ulike typer terte med eller uten fyll.
Baked Alaska, Omelette Norvegienne, Omelette Surprise eller alle navn som brukes om denne franske klassikeren "stekt iskrem".
Denne glutenfrie eplekaken har ekstra mye smak.
Guilty pleasures heter det når du unner deg noe som du strengt tatt ikke har godt av. Denne kokosrullekaken er en slik. Den er utrolig rask å lage, og glutenfri.
Her er oppskriften på en glutenfri pai som smaker himmelsk og som er enkel å lage.