Lag dine egne havrekjeks - de utkonkurrerer de fleste cookies. I denne oppskriften har vi brukt tørkede tranebær som setter en liten spiss på kjeksen.
Lag dine egne havrekjeks - de utkonkurrerer de fleste cookies. I denne oppskriften har vi brukt tørkede tranebær som setter en liten spiss på kjeksen.
Dette er en enkel kake å lage og bør få sin plass blant de tradisjonelle syv slagene vi tradisjonelt baker til jul.
Disse kjeksene smaker ekstra godt til kaffen eller teen. Samtidig som de er veldig fine å ta med seg på tur.
Disse deilige runde godbitene kan du spise året rundt. Likevel er det nok til jul at de fleste baker dem.
Ukens kake er bokstavelig talt spritet opp, men den smaker veldig godt uten den ekstra ingrediensen. Oppskriften må prøves.
Skal du lage sjokoladekake skal du lage denne. Den skal toppes med glasur og knust Daim. Garantert din nye favoritt, særlig siden den er uhyre lett å lage.
Det å lage koksboller er ingen kunst. Du fikser det lett selv hvis du følger vår enkle oppskrift.
Hjemmelaget iskrem smaker deilig og er mye enklere å lage enn du tror. Server den med krydret kompott av hermetisk og tørket frukt.
Du kan selvsagt erstatte Dajm med en annen sjokolade som kan knuses eller hakkes. Uansett, kaken blir deilig kan vi love deg. Her er oppskriften.
Dette har du kanskje ikke prøvd før: spekeskinke i iskremen? Vi lover at det smaker både spennende og deilig.
Romkremog er utmerket følge til frisk eller hermetisk frukt. Romkrem kan også serveres til eplekake eller på en Pavlova med frukt og bær.
Vaniljeis er deilig både til dessert og som noe å kose seg med. Server den gjerne med rabarbrasuppe.
Alle elsker iskrem som avslutning på måltidet. Men dert smaker alltid litt ekstra med hjemmelaget. Og har du ikke iskremmaskin, er parfait tingen hindring.
Ingen ting er så godt som hjemmelaget vaniljesaus. Så enkelt og så billig og langt bedre enn den du får kjøpt i butikken.