Denne populære kaken skal ikke innom ovnen. Den skal bare settes kjølig en stund før du serverer den. Enkel å lage og deilig å nyte.
Denne populære kaken skal ikke innom ovnen. Den skal bare settes kjølig en stund før du serverer den. Enkel å lage og deilig å nyte.
Dette er det store ultimate bløtkaka som alle elsker. Til konfirmasjon, bryllup, femti-sekstiårsdager osv. Den kan lage selv hvor du følger vår oppskrift.
Denne dessertkaken er kjent som Hawaiian Upside-Down Dessert på menyer i USA.
Selvfølgelig kan du spise omelett til dessert. Med litt søtt på toppen kan du servere den på 10 minutter.
En enkel og smakfull dessertpai med dadler og friske fikener tildekket med en blanding av fløte og cottage cheese.
Etter et godt måltid smaker en liten porsjonspai som denne perfekt som dessert.
Lag dessertspyd på grillen. Det er veldig enkelt og de smaker kjempegodt. Fordel formkake, mango og marshmallows på grillspyd og stek i fem minutter.
Hvem liker ikke sjokoladeiskrem? Ekstra god blir den hvis du lager den selv. Her er oppskriften.
Alle elsker brownie og alle elsker ostekake. Med denne oppskriften får du begge deler. Her er oppskriften mange vil dele med deg.
Makroner er deilige. Denne oppskriften gir deg muligheten til å legge noe ekstra på, nemlig roser. De lager du selvfølgelig selv.
Dette er virkelig en deilig yoghurtis. Det er bjørnebærene som gjør susen. Du kan lage den selv om du ikke har iskremmaskin.
Denne kaken, eller pai om du vil, innbyr til sommerfest. Har du ikke friske jordbær kan du bruke fryste og bake den hele året.
Dette må være verdens enkleste dessert å lage. Kun to ingredienser. Du kan server den alene, eller med revet sjokolade, revet appelsinskall, kakaopulver, kakestrøssel eller friske bær.
Luftig eggedosis er perfekt sammen med kanelkrydrete brødsmuler og en syrlig søt bærsirup.
Papo de anjo som betyr "englekjake" er en klassisk bakst fra Portugal laget av primært eggeplommer. Perfekt som dessert eller til kaffen.
Denne eplekake er kanskje litt tidkrevende, men den er verdt innsatsen. Saftig, frisk og utrolig velsmakende er den. Du kan bare glede deg.