Denne filippinske lagkaken skiller seg fra de fleste bløtkaker med sin marengs, kaffesmørkrem og cashewnøtter. Den er inspirert av den franske kaken dacquoise.
Denne filippinske lagkaken skiller seg fra de fleste bløtkaker med sin marengs, kaffesmørkrem og cashewnøtter. Den er inspirert av den franske kaken dacquoise.
Crema catalana er en tradisjonell, spansk dessert fra Catalonia, som lages av melk, eggeplommer og sukker. Den skal være forløperen til crème brûlée.
Dette er en ekte fransk dessert som kan du lage dagen før. Da trenger du kun å ha brunt sukker på og karamelisere den i ovnen under grillen eller bruke en skibrenner.
Denne måten å lage fruktkake på er veldig lettvint. Du kan faktisk ikke gjøre feil, annet enn å glemme tiden.
Denne veldig populære desserten er enkel å lage, og det kan du gjøre dagen før du skal servere den, men karamelliseringen må gjøres like før servering.
Dette er en oppskrift komponert av den kjente kokken Lars Barmen. Du kan glede deg til å smake denne varianten av den svært så populære desserten.
Er du på jakt etter en spennende variant av denne kjempepopulære desserten har du kommet til rett sted.
Cupcakes med deilige norske bær, som du att på til topper med krem, blir herlige. Du kan servere de til både liten og stor. Alle blir begeistret hvis du følger våre enkle oppskrift.
På nasjonaldagen skal det være mange kaker på bordet. For festens yngste kan det være vanskelig å balansere store kakestykker på tallerkenen. Disse kakene er perfekte å ta i en liten klype.
Du skal være ganske kresen hvis du ikke liker eplekake. Her en enkel oppskrift som gjør at du kan servere den i løpet av en drøy halvtime.
Denne godbiten av en kake kommer du garantert til å lage flere ganger. Den oppfordringen får du garantert av alle som får smake den.
Muffins med blåbær og bringebær, som du topper med krem, er super godt. Det er bare å følge vår enkle oppskrift så kan de servere liten som stor.
Hvem kan motstå hjemmelagde risboller? De er enkle å lage og det er ikke mange minuttene som skal til før du kan servere dem. Her er oppskriften.
Denne desserten samler alle så vel laktoseintolerante som veganere, og med et lite grep også de som vil ha det glutenfritt.
Delfiakake er enkelt å lage, den krever ingen steketid, bare å stå kjølig. Flg den enkle oppskriften