Cakepops er kort fortalt kjærlighet på pinne. Og de skal bakes. Cakepops er perfekt til skoleavslutninger og barnebursdager.
Cakepops er kort fortalt kjærlighet på pinne. Og de skal bakes. Cakepops er perfekt til skoleavslutninger og barnebursdager.
Lag morsomme brownies og sett på pinner som smaker søtt og godt. Barna vil elske dem, og sikkert du også.
Søtt, kremete og fyldig, syrlig og salt, alt dette smaker denne desserten.
Denne formkaken er ekstra aromatisk og ikke minst saftig og holdbar.
California baked Apples Jubilee er oppskriftens originalnavn. I USA er bakte epler en lang tradisjon.
Caneles er vanedannende godt og er kjent for sitt opphav i Bordeaux. Inne i er de kremete og myke. Utenpå er du brune og blanke, Vi har gitt dem ekstra smak av jul.
Cantuccini er omtrent det samme som biscotti, men må ha mandler eller hasselnøtter blant ingrediensene.
Dette er kaken for den som elsker cappuccino. Du lager den på en drøy halvtime hvis du følger vår oppskrrift.
Gi pannacottaen litt ekstra luksus med champagne, passer perfekt til nyttår eller en annen fest.
Hvem kan motstå en sorbet laget med champagne? Herr er oppskriften.
Charlotte Russe er en verdensberømt fromasjekake som ifølge historien ble komponert i 1802 av en anerkjent, fransk kjøkkensjef ansatt ved hoffet til den russiske tsaren Alexander I. Enkel å lage og veldig dekorativ.
Denne kaken med røtter tilbake til 17-1800-tallet, kan lages med rester av rullekake etter festen, eller også ferdigkjøpt. Men aller best blir den med nylaget rullekake.
Denne kaken smelter i munnen og bare ber om å bli spist opp.
Denne oppskriften gir en mild chilismak. Ta gjerne ½ ts ekstra med chili om man ønsker en sterkere ettersmak av chili.
Søt dessert behøver ikke bare være søt. Den kan også være sterk. Hvis du tilsetter chili til ingefæris med jordbærsuppe blir det fest.
Clafoutis er en tykk pannekake etter fransk mønster som er perfekt for å bruke opp bær fra fryseren.
Clafoutis er franskmennenes svar på tykk pannekake. En super dessert som er best nylaget.
Clotted cream er obligatorisk til scones og afternoon tea.