Denne smakskraftige sorbeten smaker veldig godt sammen med vaniljeis eller vafler og krem.
Denne smakskraftige sorbeten smaker veldig godt sammen med vaniljeis eller vafler og krem.
Sorbet som dessert eller for å kjøle deg ned er enkelt å lage selv. Med blåbær i blir den riktig så smakfull.
Denne iskaken er veldig enkel å lage. Ikke minst tar det liten tid før du kan servere en deilig kake.
Denne sorbeten passer selvfølgelig som dessert, men også forbausende godt til laksecarpaccio med soya, og gjerne noen melonkuler.
Det tar ikke lange tiden å lage verken iskremen eller iskjeksen selv. Har du iskremmaskin er det selvsagt bare snakk om minutter, men selv uten er det en forholdsvis smal sak.
Semifreddo er en lekker italiensk iskremdessert som ikke krever iskremmaskin. Denne nydelige desserten er smaksatt med rosevann og pistasjnøtter.
Omelette norvègienne er navnet som brukes i Frankrike for denne klassiske desserten. Årsaken til at «Norge» blandes inn er at under marengslokket befinner det seg iskrem. Desserten ser ut som et isfjell. I USA heter den Baked Alaska.
Iskrem er en klassisk dessert. Sammen med myke pepperkaker, forfriskende klementiner og knasende mandler, tar du desserten til nye høyder.
Sorbet er lett å lage, inneholder få kalorier, og er ferdig på et blunk. Mango egner seg ypperlig og smaker deilig. Følg den enkle oppskriften.
Denne yoghurtisen er litt utenom den vanlige. Her skal det være med jordbær og mandelflarn, og selvfølgelig vaniljesaus.
Her får du oppskriften på en deilig dessert der yoghurtis, som du lager selv, spiller hovedrollen sammen med nougat
Slush smaker fantastisk når det er varmt. Denne ellers også. Og den er veldig enkel å lage, med et litt eksotisk preg.
Fryste bær og frukter er topp å ha for hånden når gradestokken kryper over det vi opplever som komfortsonen her til lands. For med disse kan du trylle fram de lekreste forfriskninger på et øyeblikk.
På bare 10 minutter har du desserten på bordet hvis du går for vår oppskrift med bær fra fryseren og kesam eller skyr.
Det finnes knapt en enklere dessert å lage enn denne. Og samtidig så sunt og godt som den smaker.
Denne klassiske retten er en perfekt dessert etter et kraftig måltid eller en super hvilerett.
Det er ikke barna som elskere banansplitt. De voksne også som sikkert harr vokst opp med den som sin favoritt.