Hjemmelaget jordbæriskrem er veldig lett å lykkes med.
Dette har du kanskje ikke prøvd før: spekeskinke i iskremen? Vi lover at det smaker både spennende og deilig.
Å fryse inn iskremen i porsjonsformer, for så å stikke en pinne oppi, kan synes som en gimmick. Hvilket det også er. Smaken er jo den samme, men voksne blir som barn igjen om de får iskremen servert på denne måten.
Hvem liker ikke sjokoladeiskrem? Ekstra god blir den hvis du lager den selv. Her er oppskriften.
Her er den enkle oppskriften på iskrem. Så er det opp til deg hva du skal hai den og til den som bær eller kanskje sjokolade.
Dette er kaken for de voksne. Med så mye whisky i blir det fart i sakene. Vi lover deg at den smaker skikkelig godt.
Denne sorbeten er ikke mye arbeid med. Du skal bruke yogurtbegre som du ganske enkelt legger i fryseren. Også pynter du bær.
Hjemmelaget iskrem smaker deilig og er mye enklere å lage enn du tror. Server den med krydret kompott av hermetisk og tørket frukt.
Hjemmelaget parfait (uttales "parfé) er en frisk dessert som du lager på et blunk, men du må beregne tre timer for desserten å stivne i fryseren. Rett før servering pynter du med krem, revet sjokolade og lekre bringebær på toppen.
Gelato er litt mer kremet og kompakt enn vanlig iskrem. Med jordbær blir den ekstra sommerlig.
Dette er en riskrem litt utenom den vanlige. Grøten blir nemlig til riskremis. Selvfølgelig skal du ha på bringebærsaus.
Du kan selvsagt erstatte Dajm med en annen sjokolade som kan knuses eller hakkes. Uansett, kaken blir deilig kan vi love deg. Her er oppskriften.
Hvis du ikke har ferske multer, men i fryseren kan du lage iskaken med de deilige bærene hele året. Den får deilig sprø bunn, en fløyelsmyk iskrem.
Hoffdessert er supergod og ikke minst lettlaget som rett og slett bare består av lagvis med marengs, iskrem, pisket krem, mandelflak og sjokoladesaus.
Denne enkle "iskremen" smaker veldig godt en varm dag. Kanskje har du laget hylleblomstsaft selv? Da blir det ekstra stas.
Dette er en deilig dessert med jordbær. Du kan den lages uten ismaskin. Følg den enkle oppskriften.