Denne oppskriften på sjokoladeparfaitkake er komponert av den kjente konditoren Sverre Sætre.
Semifreddo betyr halvfryst og er en enkel måte å lage iskrem på. En deilig espresso hører med.
Rabarbra og jordbær er en fantastisk kombinasjon, og sammen med den milde lakrissmaken i Pernodisen har du den perfekte avslutningen på sommerkvelden….
Vaniljeis er deilig både til dessert og som noe å kose seg med. Server den gjerne med rabarbrasuppe.
En frisk og deilig is der sitrus og kardemomme spiller hoved rollen. Du skal pynte med appelsin og sjokoladesaus.
Det tar litt tid før limeparfaiten er ferdig fordi den trenger tid i fryseren. Men før den havner der er alt unnagjort på 10 minutter.
En deilig iskremlignende dessert med snøfrisk og selvfølgelig skal du servere bringebærsaus til.
Deilig lakrisis som er superenkel og lage. Spises alene eller sammen med en bringebærdessert.
Rabarbra kan du også lage iskrem med. Denne rabarbraparfait er så frisk og god at den blir veldig vanskelig å stå imot.
Denne kaken er både frisk og lett. Den passer som dessert eller til en kopp kaffe.
Yoghurtis smaker herlig og enda bedre når du lager den selv. I denne oppskriften foreslår vi bringebærsyltetøy for å sette smak, men du kan bruk alt av godt syltetøy.
Iskrem og pai i én og samme kake med kaffesmak passer veldig godt til syrlige sommerbær.