Har du blåbær i fryseren, er blåbærsorbeten så godt som ferdig. Og denne drømmen av en kake, lager du også veldig raskt. Du må forsøker sjokoladedrøm med blåbærsorbet.
Har du blåbær i fryseren, er blåbærsorbeten så godt som ferdig. Og denne drømmen av en kake, lager du også veldig raskt. Du må forsøker sjokoladedrøm med blåbærsorbet.
Denne varme sjokoladekaken med flytende kjerne er manges favoritt. Du kan fryse dem ned før steking. Det gir et godt resultat hver gang.
Disse cookiesene signert mesterkonditor Sverre Sætre, lærte han å lage da han jobbet hos Dandelion Chocolate i San Francisco.
En saftig og sprø sjokolade og kokoskake i langpanne egner seg veldig godt til frysing.
Gresskar er utmerket i kaker, også til andre formal enn den klassiske gresskarpaien. Gresskar gjør sjokoladekaken ekstra saftig og holdbar.
En lekker sitronostekake med mangocurd og pistasjebunn. Kombinasjonen av seig og sprø pistasjebunn med kremet mangocurd og frisk, syrlig sitronsmak gjør denne kaken til en innertier.
Dette er kaken for deg som liker sitronkake. Her imidlertid en ny suksessfaktor, nemlig basilikumpesto. Gled deg.
Muffins blir ekstra saftige med sitron, og ekstra gode med valmuefrø og mandler. De kandiserte sitronene setter en ekstra spiss på det hele.
Nydelig syrlig sitronkladdekake med deilig bringebærmousse. Denne saftige og kremete kaken er en perfekt avslutning på middagen.
Bak den solgule blanke fasaden skjuler det seg mange spennende smaker. Og kanskje uvante, for sitron, kokos, honning og ingefær er ikke det du vanligvis finner i en festkake.
Denne syrlige, fløyelsmyke sitronpaien med søt marengs blir du hekta på.
Silviakake med smak av kardemomme og glasur som smaker brunet smør og ristet kokos.
Sommerkake med bjørnebærkrem og sjokolade i langpanne er en klassiker i ny sommerdrakt som passer like godt som dessert som til ettermiddagskaffen.
Har du plommer enten i hagen eller kjøper de i butikken, ja da kan du bake denne deilige kaken.
Sarah Bernhardt i langpanne er et godt, praktisk og glutenfritt alternativ på kakebordet. Med mandelbunn og sjokoladekrem er den særlig populær til jul.
Sarah Bernhardt-kaker kommer i mange versjoner; noen bruker kransekakemasse som bunn, mens andre bruker skåldete mandler, altså marsipan.